Bygga egna möbler?

Med DIY kan man ju göra en hel del. Dock är det oftast att man gör om saker, så att en sak blir till nåt annat. Dock har jag funderat lite lätt på att testa att bygga möbler. Skulle vilja bygga egen garderob till exempel, men även gärna testa att snickra ihop bord, hyllor och lite annat. Jag har innan bara köpt loppisfynd och så gjort om dem på lite olika sätt, men tänker att det inte kan skada att testa i alla fall. Jag kan ju hantera både såg och hammare så sett.

Fixa material

Jag har ju en välfylld verktygslåda, men inte så mycket material, så det får man nog ta och fixa innan man på börjar ett bygge av något slag. Vi har ju en byggvaruhandel ganska nära där jag bor. Dock är det väl så att jag kanske ska bestämma vad det är jag vill bygga, så att jag vet vad jag ska ha för slags material. Det går ju inte bara att köpa lite vad som helst. Sen så ska jag nog leta upp en beskrivning eller två på det jag vill bygga. Kanske kan man även hitta videos som visar hur man ska göra.

Spännande projekt

Jag ser fram emot att sätta igång med detta. Jag hade för längre sedan en plan att gå en möbelsnickarkurs, men inte blivit av, men vem vet jag kanske har en fallenhet för detta. Jag får testa mig fram helt enkelt. 

6 Mar 2018