Bygga med pallar

Något som är perfekt för DIY projekt, det är lastpallar eller eupallar. Det enda som kan begränsa dig är din egen fantasi. Du har säkert sett de som tillverkat utemöbler med hjälp av pallar, men det är inte det enda du kan göra med dem. Det går att göra innemöbler med som ett exempel. Du kan göra snygga bord, nattdukksbord, byråer, tv-bänkar med mera. Använd helst eupallar, då de är giftfria.

Altanmöbler

Pallar passar även bra för att bygga altanmöbler med. Inte bara en sittgrupp som är det vanliga, utan det går att göra solstolar, bord, samt mer. Se till att stryka dem med ett rejält lager träskydd eller färg så att de tål att stå ute!

Säng

Du kan till och med bygga en säng med hjälp av pallar. Det finns massor av spännande möjligheter att få just den slags säng du vill. Du kan göra en säng som svävar till exempel, eller i alla fall få det att se ut så. 

Blomlådor och lodräta rabatter

Pallar går även använda för att bygga så att du kan odla där hemma. Undvik tryckimpregnerade pallar om du odlar ätliga växter.

Lekstuga eller minihus

Med hjälp av pallar går det även att skapa ett litet minihus eller en lekstuga till barnen. Det går även att göra en massa mer. Som sagt, det är bara din egen fantasi och kreativitet som sätter gränserna för vad just du kan göra med dem!

 

19 Apr 2021