Skönt att gå på salong ibland

Även om jag ofta är kreativ och gör mycket på egen hand, så finns det vissa saker jag föredrar att låta andra göra. Som att göra olika skönhetsbehandlingar. Visst gör jag hemma spa ibland eller egen manikyr, men det är inte fel att få gjort sina naglar i Göteborg på salong. Tycker det blir bättre då och håller längre än när man gör det på egen hand. Sedan är det ju inte fel att unna sig sånt då och då med, eller hur! Jag har testat att även få långa naglar, med sånt gel ni vet. Har så svårt att spara ut mina egna naglar till bra längd.

Skönt med massage

Nåt jag bara älskar att få, det är massage. Senast så testade jag massage i Göteborg på ett nytt ställe. På detta ställe erbjuder de en massa olika massage. Det går ju att få svensk klassisk massage, thaimassage med mera, men detta var massage med heta stenar. En helt ny upplevelse.

Nåt annat jag gärna gör, det är att åka iväg på spa, då gärna över en hel weekend. Nu var det dock länge sedan jag var iväg, så kanske är idé att snart boka in något igen. Finns ju en massa trevliga spa anläggningar runt om i Sverige att besöka. Har besökt ett par av dem men långt från alla. Kanske ska hitta ett ställe som jag inte testat innan och boka in mig på det? Vore inte fel!

18 Jan 2020